duminică, 9 august 2009

Hic!


- Si cum ziceam, relua musafirul, precum spusesem mai devreme, sunt cateva notiuni exagerate in lucrarea dumitale. De pilda, ce vrei sa zici cu toata vorbaria aceea "despre suflet"? Ma rog, ce e sufletul?
- Sufletul...hic...raspunse metafizicianul, referindu-se la lucrare, este, fara indoiala....
- Nu, domnule!
- Fara nici o indoiala...
- Nu, domnule!
- Negresit...
- Nu, domnule!
- De buna seama...
- Nu, domnule!
- Fara discutie...
- Nu, domnule!
- Hic!
- Nu, domnule!
- Si fara doar si poate sufletul e un...
- Nu, domnule, sufletul nu e deloc asa ceva. Nu e nici una nici alta...pluteste pe apa ca si o cladire ce e plina de ferestre, colorate, inchise.

4 comentarii:

  1. e de vanzare cumva pictura?....imi place mult

    RăspundețiȘtergere
  2. heeeey,acu am vazut comentariul!e o foaie A4 desenata de mine si din cauza asta scanata,e desen facut cu pasteluri,care au nevoie de fixativ in cazul in care nu vrei sa te umplii de ceea ce seamana cu o creta pe maini.si nu mi-am vandut in veci si pururi desenele,ceea ce ma face nedumerita acum;;)

    RăspundețiȘtergere
  3. pai daca e scanata si blogger-ita, e chiar foarte bine......imi plac chestiile folosite.....nu-mi mai ofera surprize neplacute :)

    eu sunt pornit sa te conving sa-ti achizitionez desenul.....chiar imi place.....spune-mi cat vrei sau ce vrei pe el....si mergem sa cumpar un fixativ de hartie si rezolvam totul ca niste afaceristi puternici si hotarati ce suntem, ce naiba! :):)

    RăspundețiȘtergere
  4. nu'l vand ca nu merita vandut...m-am razgandit,il dau pe gratis.oferta promotionala oferita impreuna cu o carte scrisa de un african,ca nici aia n-a meritat.sau poate a meritat nu stiu exact cum sta treaba mai deep de coperta.

    RăspundețiȘtergere