luni, 22 martie 2010

dontdrinkthecoffee

...In spatele fiecarui lucru frumos se afla ceva tragic. Dupa o iarna intreaga de chin au inflorit doar florile modeste.Dar sunt mult prea frumoase unele lucruri.

Cand vorbesti despre lucruri frumoase e ca si cum ai canta la o vioara deosebita, se raspunde la cea mai firava apasare a arcusului. A vorbi despre lucruri frumoase e cea mai frumoasa infuentare. Iti proiectezi prin frumusete sufletul intr-o forma gratioasa si-l lasi sa ramana acolo o clipa;
E frumos pana si ecoul unor lucruri frumoase. Si ce e frumos hotarati voi; eu oscilez intre Prieten, somn si carte, a lua in brate sau o alergatura buna. Mai sunt cateva, mereu sunt mai multe, multe pe care n-are rost sa le mai spun aici.

"Sa convertesti un temperament intr-un altul e ca si cum ai lucra cu un fluid subtil sau cu un parfum straniu: exista o adevarata bucurie in aceasta - probabil cea mai satisfacatoare bucurie ramasa noua intr-o epoca atat de limitata si de vulgara precum epoca noastra, o epoca grosolan carnala in placerile ei si grosolan banala in scopuri". Oscar Wilde.
- poate fiecare epoca a fost vulgara si grosolana in felul ei.
- poate sunt aceleasi proleme si azi, si vor fi aceleasi probleme si de acum inainte
- poate primavara e plina de zambile ani de-a randul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu